onsdag, 24 august 2011 16:56

Trappeløpet 2011

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Trappeløpet 2011

 

Kjære Sambygding!

Hol Il ønsker nok engang å invitere deg til å delta på Trappeløpet! Trappeløpet er i utgangspunktet en konkurranse der man springer Energitrappa opp til Høgehaugtoppen på tid. Men, for oss er det ikke så viktig om du vil konkurrere eller ikke. Vi syns det viktigste er å delta, og derfor kan du få slippe tidtagning om du ikke ønsker det!

Trappeløpet 2011 blir:

Tors. 1. september kl. 18.00 på Idrettsplassen i Hol

Det er også muligheter for forhåndstidtagning lør. 27. august for de som ikke kan 1. september. Denne blir klokken 12.00, uten videre servering.

Dersom det er noen av dere som ønsker å springe på tid, vil det bli mulighet for dette også. Vi premierer den raskeste ungdom, raskeste senior, og raskeste voksen opp trappa. Etter vi har vært på toppen en tur, blir det servert lapper, saft og kaffe inne på klubbhuset. Til slutt blir det premieutdeling.

Fysisk fostring er bra for deg, ta utfordringen, bli med!

Informasjon:
* For å delta på premieutdelingen for ”Flest deltagere” må man stille med minimum 3 stk. Husk også å få en oversikt over hvor mange det er totalt ansatte i firmaet, slik at vi har dette når dere skal starte.
* Det er valgfritt med tidtaking. Det starter vi med litt etter 18.00 (Vi må jo ha heiagjeng på vei opp!)
* Nærmere informasjon om klasser vil komme på nettsiden torsdag 25.08
* Startkontingent:          30 kr for Enkeltpersoner
                                   250 kr for bedrifter

Om dere ønsker å delta, send gjerne en mail med firmanavnet ditt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , slik at vi kan holde noenlunde oversikt. Samme email gjelder ved spørsmål.
Sjekk gjerne ut www.holil.no for mer info om trappa, og bilder..

Vi håper på å se dere!

Mvh
Hol Il - Allidrett

Lest 3454 ganger Sist redigert mandag, 11 november 2013 19:26
Kevin Eikrehagen

Overdommer Hurtigløp