fredag, 17 desember 2010 15:31

Kjell Eikrehagen, Kulturprisen 2010 Spesial

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
I Hol Kommunes kommunestyremøte 16.12.10 ble mangeårig ildsjel, og pådriver for skøytesporten i Hol, Kjell Eikrehagen, tildelt Hol kommunes Kulturpris for 2010. Det er med stor takksomhet, og enorm ydmykhet, vi med dette ønsker å gratulere Kjell med prisen. Fra idrettslaget sin side, har han utvist enorm dugnadsinnsats, verdt mye mer enn flere årsverk.

I begrunnelsen av ordfører Erik Kaupang, heter det blant annet: Seint og tidlig, og da mener jeg seint og tidlig, gjennom mange år, har Kjell preppa isen på skøytebanen til Hol idrettslag. Det er bestandig topp is på banen.

Videre vart det nemt at Kjell tar seg fri fra jobben sin, for å hjelpe til når skoler og barnehager i kommunen skal ha skøytedag. I tillegg til å stille opp for Hol idrettslag, ikke bare for skøyter, men også for andre aktiviteter, har også Kjell vært med på dugnad på mange andre arrangement. Årvisst er han blant annet hjelper på Skarverennet. Han er en enormt forbilde for de som driver med frivillig arbeide, og viser enorm vilje til det ”å få til noe sammen!”

Hol idrettslag har hatt, og innehar mange gode idrettsutøvere. Flere av disse har vært, og er i verdensklasse. Det kan man uten tvil takke våre mange ildsjeler for, og Kjell er uten tvil en av de fremste. Idrettslaget har tidligere utnevnt han til æresmedlem, som den høyeste utmerkelsen vi i idrettslaget kunne tildele han. Derfor er det nå spesielt gledelig, at kommunen har valgt å tildele han, den høyeste utmerkelsen man kan få for sportslig og kulturelt arbeid i Hol.

Kjell vart veldig overraska av å bli tildelt denne prisen i kommunestyremøtet, men han ønsker å takke kona Velin, for at han får lov til å bedrive hobbyen sin i så mange timer hvert år.

Hol Idrettslag vil med dette rette en stor gratulasjon til Kjell Eikrehagen, og ydmykt takke for den innsats han har gjort, og fortsatt gjør for frivillig sportslig arbeide.

Lest 3775 ganger Sist redigert mandag, 11 november 2013 19:26
Kevin Eikrehagen

Overdommer Hurtigløp