fredag, 24 februar 2012 08:05

Hallingdalskarusellen avlyses pga mildvær.

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Vi har i flere dager vært bekymret over varmegradene som har regjert her oppe. Både på Gol og i Hol har vi hatt mellom 7 og 9 varmegrader de to siste dagene, og det ser ikke ut til at det blir mildere i dag heller..

Mildværet har gjort til at vi ikke greier å sette i stand banene til Hallingdalskarusellen i helga, og banemestrene Ola Halvar Jorde på Gol, og Kjell Eikrehagen i Hol, har nå bestemt seg for at stevnene må avlyses. På Gol er det kommet paddehatter, og i Hol er isen så porøs at når Håvard (Bøkko) skulle trene i går, så brøyt han igjennom ved å stå stille!


Vi jobber nå med å få gitt beskjed til alle involverte, både funksjonærer og deltagere, at det ikke blir noe stevne i helga. Vi beklager selvfølgelig dette, og skulle ønske det ble anderledes..

NB: Til alle holinger og golinger. Det kan bli ett stevne søndag som blir tatt helt på sparket. Dette blir for oss lokale. Det blir ikke tatt noen avgjørelse på dette før lørdag kveld, og da bruker vi foreldre og andre tilgjengelige for å få avviklet. Det er heller ikke tatt noen avgjørelse på om stevnet skal gå i Hol eller Gol, da vi må se om noen av oss greier å få til is..

 

Lest 4297 ganger Sist redigert mandag, 11 november 2013 19:26
Kevin Eikrehagen

Overdommer Hurtigløp