tirsdag, 11 august 2009 19:46

Nye Fotballdrakter!

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

FotballdrakterGjensidige deler ut draktgaver

Hol IL Fotball får tildelt drakter i gave fra Gjensidige. Støtte av den lokale breddeidretten for barn og ungdom har gjennom årene vært viktig for Gjensidige. I årene fremover skal Gjensidige være en aktiv støttespiller i form av draktsponsing til aldersbestemte idrettslag over hele landet.

Gjensidige har gjennom hele sin historie vært opptatt av å ha et sterkt lokalt samfunns-engasjement, noe som også er i tråd med vår visjon "vi skal kjenne kunden best og bry oss mest", sier Håkon Myro, markedssjef i Gjensidige Hallingdal.

- Vi er opptatt av og ønsker å bidra til at barn og unge engasjerer seg i lokalmiljøet og i de lokale idrettslagene. Dugnadsånden holder hjulene i idrettslagene i gang og bidrar til at den økonomiske terskelen for de aller fleste er overkommelig. Derfor ønsker vi å være en aktiv støttespiller for de lokale idrettslagene, sier Myro.

Det har vært en enorm pågang på å få tildelt drakter over hele landet, med mange vel kvalifiserte søkere. Det er dessverre slik at vi ikke klarer å innfri alle ønsker, men jeg ønsker de som fikk avslag i denne runden og andre klubber/lag velkommen til å søke ved neste tildeling. Husk søknadsfristen som er 1. februar 2010, avslutter Håkon Myro.

Les mer om draktgaver her

Kontaktperson i Gjensidige:
Håkon Myro, Gjensidige Hallingdal 
Mobil 918 16 190

Lest 4197 ganger Sist redigert mandag, 11 november 2013 19:26
Kevin Eikrehagen

Overdommer Hurtigløp

Mer i denne kategorien « Fotballtrening