torsdag, 03 januar 2019 15:44

Oppstart mandagsrenn 2019 Spesial

Skrevet av
Oppstart mandagsrenn 2019 blir først i Hovet mandag 7 januar kl.18.00.
Deretter annenhver gang Hovet og Hagafoss, partallsuker i Hovet  og oddetallsuker på Hagafoss! 
Registreringen foregår i mellom kl.17.45-18.45. Startkontingent er 10kr og barna får en gratis vaffel og saftglass. Voksne kan kjøpe for 10kr som går til inntekt til idrettslaget.
I uke 3, 6, 8 og 11 er det Telenor karusell med tidtaking, sprintrenn, skileik for de minste og idealtid for de som vil være med på det.

Skihilsen ifra skiansvarlig Linda Merethe Mikkelsen.fredag, 21 desember 2018 16:21

Bøkoløpet 2018

Skrevet av

Velkommen til Bøkkoløpet

 26.desember 2018, kl.12.00

 

Ta en koselig tur til skøytebanen i Hol

Mulighet å låne skøyter

Kiosken er åpen fra kl.12.00 

mandag, 05 november 2018 16:43

NM enkeltdistanser 2019 Spesial

Skrevet av
Mange Top 10 og pallen plasseringer av Kristian, Christoffer og Henrik, Hege og Håvard under NM enkeltdistanser i Hamar siste helg!! Hege ble Norges Mester på 500m Og Håvard ble Norges Mester på 10.000m Gratulerer så mye!!!
tirsdag, 30 oktober 2018 16:12

Bli medlem av Hol Idrettslag !

Skrevet av

Vil du bli medlem av Hol Idrettslag da :

Registrer deg på www.minidrett.nif.no eller send inn informasjon som står beskrevet her nede til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvilken type medlemskap ønsker du? 

Familiemedlemsskap (kr 400,-)

Voksen – f.o.m året du fyller 18 (kr 100,-)

Barn – t.o.m året du fyller 17(kr 100,-)

Personlig informasjon

Navn:

Adresse:

Postnummer og Sted:

E-postadresse:

Telefonnummer:

Dersom du ønsker familiemedlemsskap

Voksen 2:

Voksen 2 Fødselsdato:

Voksen 2 Telefonnummer:

Voksen 2 E-postadresse:

Barn

Navn:

Fødselsdato:

Navn:

Fødselsdato:

Dersom du skal delta på våre aktiviteter, er det veldig viktig at du er medlem. Dette er fordi deltagerne skal være dekket av våre forsikringer! Av samme hensyns, ser vi oss nødt til å nekte deg å delta, dersom medlemskap mangler.

Størsteparten av medlemskontingenten går til å dekke forsikringene våre, resten av kontingenten, og alle andre midler vi opparbeider oss i løpet av sesongen, går med til å skape aktiviteter i trygge omgivelser.

Lysløype i Hol og Hovet, skøytebane, Energi-trappe, fotballbane, svømming i Hol og Hovet det krever en del penger men ikke minst mange timer dugnad. Takk til alle som stille opp og får det til at vi kan tilbyr så mye forskjellige aktiviteter!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

mandag, 29 oktober 2018 16:24

Vi trenger din hjelp! Spesial

Skrevet av

Geilo IL skal arrangere Norgescup/Sparebank 1 cup skiskyting. Arrangementet skal foregå 1. og 2.desember 2018. I den forbindelse trenger vi hjelp. Vi vil gjerne sammearbeide med Geilo IL for å ha best mulig tilbud til alle medlemmer av Hol Idrettslag og Geilo IL. Om vi klare å stille opp med 15 personer på lørdag og 15 personer på søndag får vi kr 50 000,- i klubkasse. Så husk at Hol Idrettslag får mye penger for at vi stille opp. 

onsdag, 24 oktober 2018 17:54

Ustekveikja Skøyte-isbjørn Spesial

Skrevet av
For å lære å stå på skøyter, er det fint å ha riktig utstyr. Derfor er det en glede å melde åt Ustekveikja Energi sponser 6 nye ‘skøyte-isbjørn’ til skøyteskole!! Tusen tusen takk til Ustekveikja Energi!!!
søndag, 14 oktober 2018 23:23

STOR DUGNADS ARBEID! Spesial

Skrevet av
Skigruppa i Hol il er velsignet med mange flinke og dyktige dugnadsånder for at vi kan ha fine lysløyper vinter etter vinter i Hovet og på Hagafoss! I løpet av helga er det blitt lagt ned mange timer med hardt arbeid og stor innsats i begge lysløypene våre! Lysløype i Hovet er det flyttet mye gammelt tømmer, gravd ned 4 stikkrenner, drenert vann, hogd busker og litt mer kvist og kvast. Magne Eggen stilte med traktor og Bjørnar Bøkko med graver for at vi kunne få jobben gjort. Tusen hjertelig takk til Jon Øyvind Eriksen, Håkon Eggen og Martin Grøslandsbråten for super innsats! I slutten av september var det også en dugnad der det ble ryddet kvist, hogd trær, ei ny lampe kom på plass og noen lyspærer ble byttet! Lysløype på Hagafoss er skibrua blitt stivet av og løftet på plass! Hallingdal kraftnett stilte med kranbil for at skibrua kunne komme på plass. Stor takk til Åsmund Vindegg, Terje Olav Seim, Torjus og Oddvar Berg for super innsats! Takk til Solveig Fossgård som serverte arbeidskarene med deilige baguetter! Til uka blir det en liten dugnad igjen der det vil bli ryddet kvist og kvast slik at løypa blir vinterklar! Lenge leve dugnadsånden! Nå kan vi si oss klare for vinteren og selvfølgelig håper vi på en flott og snørik vinter. Leder for skigruppa, Linda Merethe Mikkelsen.

Velkommen ut til årets toppturer! Ikke glem å kjøpe deg klippekort på Coop Sunhov eller Kiwi Hagafoss. De koster kr 40,-. Last ned toppturbrosjyren i linken under her, eller klikk deg inn på denne artikkelen for å lese mer om turene

I år har du mulighet til å få en flott t-skjorte om du går 10 topper. Husk også at hver tur gir et lodd i trekningen om fine premier.

Klar-Ferdig-GÅ!

PS: Vet du om noen fine turer vi MÅ ha med i 2019? Ta kontakt med oss!

søndag, 01 april 2018 00:00

Årsmøte i Hol IL, 26.04.18

Skrevet av

Velkommen til Hol IL´s årsmøte

26.04.18 kl. 18.30 på Klubbhuset i Hol

Foreløbig saksliste (Siste versjon blir lagt ut torsdag 19. april):
Godkjenning av innkalling
Valg av møteleder, referent og 2 til å underskrive protokoll
Godkjenning av saksliste
Godkjenning av årsmeldinger
Godkjenning av regnskap og revisjonsmelding
Godkjenning av Budsjett 2018
a) Innkommet sak: Innkjøp av tråkkemaskin
b) godkjenning av Budsjett for 2018

Fastsettelse av kontingent 2019
Arbeidsplan
Valg

Velkommen!

Side 1 av 6